С чувство на безнаказаност е действал задържаният при акция срещу рекетьори

...
С чувство на безнаказаност е действал задържаният при акция срещу рекетьори
Коментари Харесай

Изплуваха нови шокиращи подробности за брата на депутата Георги Стоилов, чиято банда бе разбита при спецакция в Русе

С възприятие на безотговорност е работил арестуваният при акция срещу рекетьори Илия Стоилов, който е брат на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов. Това е мнението на прокуратурата, която довечера изиска непрекъснат арест за него и още няколко души. Двама от очевидците са разказали, че посоченият за началник на незаконната група е заявявал неведнъж, че има позиции в локалния съд и полицията в Русе, оповестява bTV.

Оказа се, че арестуваната като член на проведената незаконна група жена е брачна половинка на Стоилов. Цветелина Стоилова е работила като шеф на заложна къща, където чиновник на мъжа й е бил заставен да подпише запис на заповед за 100 хиляди лв..

Пред съда Илия Стоилов съобщи, че е аграрни производител. Трима от останалите арестувани, измежду тях и синът на началника на русенския КАТ - Мануел Манов, работят като охранители в нощен клуб в Русе, а двама са безработни.

Обвинението изиска от спецсъда да им бъде наложена мярка за неотклонение задържане под стража поради заплахата от осъществяване на нови закононарушения и заплашването на очевидци.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР